Oog hebben voor beveiliging en veiligheidsrisico's

 

Onze directiechauffeurs zijn minimaal CCV-D1 gecertificeerd door organisaties die training en begeleiding geven aan professionele directiechauffeurs, zoals chauffeurs van bewindslieden en functionarissen die werkzaam zijn binnen het vakgebied van beveiliging. Het CCV-D1 certificaat wordt na de opleiding geëxamineerd bij het CBR.

Deze rijopleidingen zijn erop gericht de rijvaardigheid van de chauffeur op een hoog niveau te brengen en zo uw veiligheid te verhogen. Daarnaast leren de chauffeurs oog te hebben voor (beveiligings) risico’s tijdens het rijden. Vanzelfsprekend gaat onze chauffeur regelmatig op herhaling (applicatiedagen onder toezicht van het CBR) om het aanwezige niveau te handhaven of zelfs verder te ontwikkelen. De zekerheid een chauffeur te hebben met een degelijke opleiding zal er toe bijdragen dat u ontspannen in de auto uw werk kunt voortzetten in de wetenschap dat u in veilige handen bent.

 

 IMG 0040WS_klein

 

 Is er vraag naar een securitychauffeur met of zonder beveiligd voertuig ? ook die mogelijkheid kunnen wij u bieden, voor vragen kunt u contact opnemen via deze link.

Uit veiligheidsoverwegingen kunnen wij dit alleen in een persoonlijk gesprek met u bespreken.

 

 

Reistips

 

Zorg voor een goede zonnebril in uw auto ! (in sommige landen verplicht)

Zorg voor (voldoende) veiligheidshesjes.

Gevarendriehoek, brandblusser en lifehammer(s), EHBO-doos.

Kijk uit met medicijngebruik.

Bellen ? zorg voor een handsfree-set.

Goede voorbereiding van de reis, kijk hier.

Wissel tijdig de Winter- Zomerbanden.

 

Strepen de ruitenwissers? Laat ze vervangen !!!