Wanneer u een chauffeur wil inzetten gaat u uit van: comfortabel en veilig reizen, geconcentreerd werken, bewust ontspannen.

 

                IMG 3644 - klein         IMG 3686 - klein         

 

Uw chauffeur is minimaal CCV-D1 gecertificeerd en ruim ervaren.

Veel automobilisten denken auto te kunnen rijden maar verzuimen te anticiperen en komen zo terecht in 'onverwachte' situaties. Door dit te trainen heeft onze chauffeur een defensieve rijstijl die ten goede komt aan het comfort en veiligheid in de auto.

 

Bij Chauffeursdienst-Silhouet is het niet alleen van A naar B rijden, wij hanteren van A tot Z service.

 

               IMG 0074 - klein         IMG 0085 - klein

 

Bij ons staat betrouwbaarheid, veiligheid en discretie hoog in het vaandel.

Door een goede voorbereiding en onze ervaring kunt u ontspannen uw werk doen. 

Om aan uw individuele eisen tegemoet te komen kunt u aangeven wat uw wensen zijn om zo een aangename reis te hebben.

Uw chauffeur is altijd mobiel bereikbaar zodat, als de situatie zich voordoet, hij snel ter plaatse kan komen. Als het programma mocht veranderen dan kunt u hem dit gemakkelijk melden.

Een directiechauffeur van Chauffeursdienst-Silhouet is een opgeleidde chauffeur die over de benodigde chauffeursdiploma's / certificaten (minimaal CCV-D1) beschikt om uw veiligheid te waarborgen. 

 

               IMG 0031- klein         IMG 0021WS_klein

 

Heeft u een belangrijke afspraak waar u op tijd wil arriveren? Tijdens een rit met onze directiechauffeur heeft u tijd om uw afspraak voor te bereiden. Met een directiechauffeur van Chauffeursdienst-Silhouet kunt u achterin gezeten ontspannen werken alsof u in uw eigen kantoor zit. De directiechauffeur zal ervoor zorgen dat de ritten uiterst comfortabel verlopen en rijdt in uw eigen auto, maar er kan ook via Chauffeursdienst-Silhouet een auto geregeld worden.

De chauffeur staat 24-uur per dag voor u klaar en brengt u op tijd  naar uw afspraken. Een directiechauffeur van Chauffeursdienst-Silhouet is een representatieve persoonlijkheid, u kunt de directiechauffeur daarom ook inzetten voor het ophalen of wegbrengen van uw (buitenlandse) gasten van en naar luchthaven, hotel, restaurant of overige bestemmingen.

U kunt de directiechauffeur in zijn wachttijd inzetten om belangrijke documenten weg te brengen of andere ondersteunende taken voor u laten verrichten. Daarnaast zorgt de directiechauffeur ervoor dat de auto in de wachttijd schoon is zodat u weer representatief voor de dag komt bij uw volgende afspraak. Onze chauffeur is uw visitekaartje.
Een directiechauffeur van Chauffeursdienst-Silhouet beschikt over uitstekende beschavingsnormen en heeft een geheimhoudingsplicht. Indien u gebruik wenst te maken van een directiechauffeur van Chauffeursdienst-Silhouet of meer informatie wil over de mogelijkheden, kunt u 24 uur per dag contact opnemen.